Извор на брендот JIATIANFU

2024-06-05

Името на брендот „Џијатианфу“ доаѓа од традиционалната кинеска култура на лепење двости и обичајот за лепење „Фу“. Го прифаќа своето значење на поволност, богатство и чест, полно со благослови, мир и здравје, и го користи својот карактер „Фу“ во Кангкси и неговиот величествен имиџ; Ја изразува светлата иднина на основачот за Тианфу и неговата првична намера да донесе благослов за илјадници семејства.

Jiatianfu е посветена на безбедни, здрави и еколошки прибор за јадење. Ја прифаќа петилјадната кинеска порцеланска култура, ја комбинира со нашата единствена модерна изработка, нови нетоксични суровини и извонреден дизајн за да создаде садови за јадење за луѓето. Млади садови кои се удобни, удобни, безбедни, еколошки, здрави и безбедни.

Секој наш прибор е судир на илјадници години порцеланска култура и Џиа Тианфу, започнувајќи го „неолитското доба“ на индустријата за садови.

X
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy