Jiatianfu прибор за садови услови за инвестирање

2024-06-05

Имајте релевантно искуство во индустријата: Се надеваме дека ќе соработуваме со партнери кои имаат релевантно искуство во индустријата, особено оние кои имаат одредено искуство и канални ресурси во продажбата и дистрибуцијата на прибор за маса.

Имаат можности за проширување на пазарот: Се надеваме дека нашите партнери можат да имаат добри можности за проширување на пазарот, да можат да ги промовираат и продаваат нашите садови за јадење Jiatianfu и да воспостават стабилни продажни канали.

Заеднички концепт на бренд: Се надеваме дека нашите партнери ќе можат да го споделат концептот на брендот со нас, а тоа е да се фокусираме на заштитата на животната средина и здравиот начин на живот и да бидеме посветени на обезбедување висококвалитетни производи за садови.

Добра деловна репутација и кооперативен став: Се надеваме дека нашите партнери имаат добра деловна репутација и кооперативен став и можат да воспостават долгорочни и стабилни кооперативни односи со нас.

Финансиска сила: Се надеваме дека нашите партнери имаат одредена финансиска моќ да ги поддржат продажните и маркетинг активностите на садовите за јадење.

Доколку ги исполнувате горенаведените услови и сте заинтересирани за нашите садови за јадење Jia Tianfu, ние сме многу подготвени понатаму да разговараме за соработката со вас. Ве молиме контактирајте со нас и ќе организираме детален деловен состанок за подетално да разговараме за деталите и условите за соработката.

Лице за контакт: Жао Хуи

Телефон: +86 15820905522 Исто како WhatsApp

Е-пошта: zhaohuiicn@gmail.com

Ви благодариме за вниманието и со нетрпение очекуваме да соработуваме со вас!...

X
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy