Jiatianfu Зелена, здрава и еколошки разградлива кутија за ручек за еднократна употреба

2024-06-05

Нашите кутии за ручек за еднократна употреба се направени од сосема нови материјали и имаат уникатни карактеристики. Тие не само што се еколошки, туку имаат и одлични изолациони својства за да обезбедат храната да остане топла. Покрај тоа, нашите кутии за ручек се исто така многу силни, не се лесно да се деформираат и можат безбедно да носат храна. Изолирани, еколошки, силни - направете ги вашите оброци повкусни!

Зошто треба да купите кутии за ручек за еднократна употреба Home Timfort? Најпрво, кутијата за ручек Jiatianfu е направена од нови материјали, што е еколошки и одржливо. Ова значи дека можете да уживате во вкусен оброк, а истовремено да придонесете за животната средина. Второ, нашите кутии за ручек имаат одлични својства на топлинска изолација, што може да обезбеди вашата храна да остане топла, за да можете да уживате во топла храна во секое време. Конечно, нашите кутии за оброци се многу цврсти и не се лесно да се деформираат, што можат безбедно да носат храна, што го прави поудобно вашето јадење или испорака на оброци. Значи, изберете ја нашата кутија за ручек за еднократна употреба, не само што можете да уживате во висококвалитетното пакување, туку и да придонесете за заштита на животната средина. Изолирани, еколошки, силни - направете ги вашите оброци повкусни!

Кутијата за ручек за еднократна употреба е дизајнирана со рачка за мачкино уво, која лесно може да го отвори капакот и е погодна за употреба. Капакот на бравата е затегнат, заптивката е добра и не е лесно да протече. Може да се наредени и спакувани во повеќе слоеви, задебелена и отпорна на притисок и има силна носивост. Отпорен на масло и водоотпорен, може да се загрева и лади на соодветна температура.

Кутиите за ручек за еднократна употреба доаѓаат од природата и припаѓаат на природата. Може да се деградира природно во почвата и природната средина, намалувајќи го загадувањето на животната средина, заштедувајќи ги необновливите ресурси како што е нафтата, усогласувајќи се со развојниот тренд на политиките за ниски емисии на јаглерод и барањата за пластика за ограничување и придонесувајќи за заштита на животната средина.

Земјата енергично ја развива циркуларната економија, а во конкретните контрамерки и мерки, најпрво укажува дека ќе ги зголеми инвестициите во основните теоретски истражувања и ќе се фокусира на развој и искористување на „зелени и еколошки материјали со високи перформанси“ и „материјали со обновливи извори како суровини“. Џијатианфу прибор за јадење користи зелени, здрави, еколошки, без загадување и суровини со нулта емисија. Тоа не само што го решава проблемот со гранати натрупани во крајбрежните области и не може ефективно да се третираат, туку ја намалува и експлоатацијата на нафта, шуми и рудници. Тоа е нов пробив во целата индустрија за садови. . Џијатианфу прибор за јадење, познат и како еколошки прибор од школка од остриги, е нов материјал направен од прашок од лушпа од остриги + ПП, плус полимерни материјали. Водоотпорен, цврст, отпорен на топлина, незапалив, корисно е да се намали феноменот на сеча на дрвја и правење хартија и да се заштедат нафтените ресурси, а не е токсичен и еколошки. Со својата мала тежина, прекрасен изглед, отпорност на високи и ниски температури и не-кревки својства.

X
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy