Каков вид на садови ги задоволува стандардите за храна

2024-06-05

Материјалот на садовите за јадење треба да одговара на релевантните национални стандарди за безбедност на храната. Второ, мора да има мазна површина, без мирис, природна боја и добра отпорност на топлина.


Неорганските садови на Jia Tianfu користат суровини кои се зелени, еколошки, не загадуваат и имаат нула емисии. Тоа не само што го решава проблемот со гранати кои се натрупуваат во крајбрежните области и не можат ефективно да се обработуваат, туку ја намалува и експлоатацијата на нафта, шуми и рудници. Тоа е најдобриот избор за целата индустрија за садови. Нов пробив.

Освен тоа, неорганските садови на Тианфу се зелени, еколошки, нетоксични, не загадуваат, водоотпорни, цврсти, отпорни на паѓање и високи температури, разградливи и рециклирани. Може да се користи во микробранови печки и кабинети за дезинфекција. Нема да пукне на високи температури; има светол сјај, лесно се бои, има бавна спроводливост на топлина, не е жешко на допир, има мазни рабови, има деликатно чувство и лесно се чисти.

Стандарди за квалитетно извршување на неоргански садови за јадење Jiatianfu: помина тестирање на платформата SGS, добиено GB4806.7-2016, сертификат за контејнери за храна од САД и ЕУ од FDA.

X
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy